Tóth Bettina
A gasztrorendezvények gazdasági, társadalmi és kulturális vonatkozásai a globalizációs és lokalizációs folyamatok kölcsönhatásában dél-alföldi példák alapján.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2022)
PDF
(disszertáció)
Download (4MB) |
|
PDF
(tézisfüzet)
Download (935kB) |
|
PDF
(tézisfüzet)
Download (676kB) |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Tóth Bettina |
Idegen nyelvű cím: | The economic, social and cultural aspects of gastronomic events in the interaction of globalisation and localisation processes, based on examples from the Southern Great Hungarian Plain |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Hegedűs Gábor egyetemi adjunktus, Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék SZTE / TTIK / FFI 10022844 |
Szakterület: | 05. Társadalomtudományok > 05.07. Társadalom- és gazdaságföldrajz > 05.07.02. Kulturális és gazdaságföldrajz |
Doktori iskola: | Földtudományok Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Földtudományok |
Nyelv: | magyar |
Védés dátuma: | 2022. november 10. |
EPrint azonosító (ID): | 11372 |
A mű MTMT azonosítója: | 34078767 |
doi: | https://doi.org/10.14232/phd.11372 |
A feltöltés ideje: | 2022. jún. 22. 11:22 |
Utolsó módosítás: | 2023. szept. 08. 14:47 |
Raktári szám: | B 7091 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11372 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |