Vibrációs szárítás az élelmiszeriparban

Zsigó István
Vibrációs szárítás az élelmiszeriparban.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1971) (Kéziratban)

[thumbnail of 1971_zsigo_istvan.pdf] PDF (disszertáció)
Download (48MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Zsigó István
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Sipos György
docens, kémiai tudományok kandidátusa
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1971
Megjegyzések: Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: 95, [2] lev.
Kulcsszavak: Élelmiszeripar
EPrint azonosító (ID): 8624
A feltöltés ideje: 2022. nov. 24. 12:22
Utolsó módosítás: 2022. nov. 24. 12:22
Raktári szám: B 669
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/8624
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben