Zsigó István
Vibrációs szárítás az élelmiszeriparban.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1971)
(Kéziratban)
|
Szöveg
(Disszertáció)
Download (48MB) |
| Mű típusa: | Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés) |
|---|---|
| Publikációban használt név: | Zsigó István |
| Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Sipos György docens, kémiai tudományok kandidátusa NEM RÉSZLETEZETT |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
| Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
| Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Kémiai tudományok |
| Nyelv: | magyar |
| Védés dátuma: | 1971 |
| Megjegyzések: | Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: 95, [2] lev. |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar |
| EPrint azonosító (ID): | 8624 |
| A feltöltés ideje: | 2022. nov. 24. 12:22 |
| Utolsó módosítás: | 2022. nov. 24. 12:22 |
| Raktári szám: | B 669 |
| URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/8624 |
| Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitórium letöltési statisztika
Repozitórium letöltési statisztika