Latif Abd El-Alim Suzan Saad
Effect of genotype, keeping practice "in vivo" and natural antioxidants "post mortem" on the chemical composition of chicken meat and pork.
Doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1997)
(Kéziratban)
Előnézet |
PDF
(disszertáció)
Download (60MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Latif Abd El-Alim Suzan Saad |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Dworschák Ernő Prof. Dr. NEM RÉSZLETEZETT |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok |
Doktori iskola: | Biológia Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Biológiai tudományok |
Nyelv: | angol |
Védés dátuma: | 1997 |
Megjegyzések: | Kandidátusi értekezés ; Terjedelem: X, 106 lev. 43 t. |
Kulcsszavak: | Biológia |
EPrint azonosító (ID): | 4359 |
A feltöltés ideje: | 2022. ápr. 01. 10:17 |
Utolsó módosítás: | 2022. ápr. 01. 10:17 |
Raktári szám: | B 3554 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4359 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |