Effect of genotype, keeping practice "in vivo" and natural antioxidants "post mortem" on the chemical composition of chicken meat and pork

Latif Abd El-Alim Suzan Saad
Effect of genotype, keeping practice "in vivo" and natural antioxidants "post mortem" on the chemical composition of chicken meat and pork.
Doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1997) (Kéziratban)

[thumbnail of 1997_suzan_saad_latif_abd_el-alim.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (60MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Latif Abd El-Alim Suzan Saad
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Dworschák Ernő
Prof. Dr.
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 1997
Megjegyzések: Kandidátusi értekezés ; Terjedelem: X, 106 lev. 43 t.
Kulcsszavak: Biológia
EPrint azonosító (ID): 4359
A feltöltés ideje: 2022. ápr. 01. 10:17
Utolsó módosítás: 2022. ápr. 01. 10:17
Raktári szám: B 3554
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4359
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben