Environmental and dietary effects on the composition and metabolism of lipids in fish. Practical effects of research

Kotkat Hossam Mohamed
Environmental and dietary effects on the composition and metabolism of lipids in fish. Practical effects of research.
Doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1999) (Kéziratban)

[thumbnail of 1999_hossam_mohamed_kotkat.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (17MB) | Előnézet
[thumbnail of 1999_hossam_mohamed_kotkat_tezis.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of 1999_hossam_mohamed_kotkat_biralat.pdf] PDF (bírálati lap)
Restricted to Csak az archívum karbantartója

Download (2MB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Kotkat Hossam Mohamed
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Nemcsók János
Tudomány doktora, Department of Biochemistry József Attila University
10006068
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
Doktori iskola: Környezettudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Környezettudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 1999
Megjegyzések: PhD ; Terjedelem: [6], 61 lev. + Tézis 11 p. + 2 db opp. vélemény
Kulcsszavak: Biokémia
EPrint azonosító (ID): 4304
A feltöltés ideje: 2022. márc. 08. 14:09
Utolsó módosítás: 2022. márc. 08. 14:09
Raktári szám: B 3666
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4304
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben