Kerekes Erika Beáta
Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára.
Doctoral thesis (PhD), University of Szeged.
(2017)
(Unpublished)
Preview |
PDF
(thesis)
Download (4MB) | Preview |
Preview |
PDF
(booklet)
Download (454kB) | Preview |
Preview |
PDF
(booklet)
Download (462kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (Doctoral thesis (PhD)) |
---|---|
Creators: | Kerekes Erika Beáta |
Title of the thesis in foreign language: | Effect of essential oils and their major components on biofilm formation of food-spoilage microbes and on the cell to cell communication |
Supervisor(s): | Supervisor Position, academic title, institution MTMT author ID Krisch Judit egyetemi docens, PhD, SZTE MK Élelmiszermérnöki Intézet 1002919 Vágvölgyi Csaba tanszékvezető egyetemi tanár, DSc, SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék 10008845 |
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Divisions: | Doctoral School of Biology |
Discipline: | Natural Sciences > Biology |
Language: | Hungarian |
Date: | 2017. November 20. |
Item ID: | 4074 |
MTMT identifier of the thesis: | 3349071 |
doi: | https://doi.org/10.14232/phd.4074 |
Date Deposited: | 2017. Sep. 26. 08:30 |
Last Modified: | 2020. May. 28. 11:25 |
Depository no.: | B 6307 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4074 |
Defence/Citable status: | Defended. |
Actions (login required)
View Item |