Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára

Kerekes Erika Beáta
Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára.
Doctoral thesis (PhD), University of Szeged.
(2017) (Unpublished)

[thumbnail of DOKTORI_DOLGOZAT_KerekesErikaBeáta 2017.pdf]
Preview
PDF (thesis)
Download (4MB) | Preview
[thumbnail of tezis magyarKerekesErika.pdf]
Preview
PDF (booklet)
Download (454kB) | Preview
[thumbnail of thesis_angolKerekesErika.pdf]
Preview
PDF (booklet)
Download (462kB) | Preview
Item Type: Thesis (Doctoral thesis (PhD))
Creators: Kerekes Erika Beáta
Title of the thesis in foreign language: Effect of essential oils and their major components on biofilm formation of food-spoilage microbes and on the cell to cell communication
Supervisor(s):
Supervisor
Position, academic title, institution
MTMT author ID
Krisch Judit
egyetemi docens, PhD, SZTE MK Élelmiszermérnöki Intézet
1002919
Vágvölgyi Csaba
tanszékvezető egyetemi tanár, DSc, SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék
10008845
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Divisions: Doctoral School of Biology
Discipline: Natural Sciences > Biology
Language: Hungarian
Date: 2017. November 20.
Item ID: 4074
MTMT identifier of the thesis: 3349071
doi: https://doi.org/10.14232/phd.4074
Date Deposited: 2017. Sep. 26. 08:30
Last Modified: 2020. May. 28. 11:25
Depository no.: B 6307
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4074
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item