Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára

Kerekes Erika Beáta
Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2017) (Kéziratban)

[thumbnail of DOKTORI_DOLGOZAT_KerekesErikaBeáta 2017.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (4MB) | Előnézet
[thumbnail of tezis magyarKerekesErika.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (454kB) | Előnézet
[thumbnail of thesis_angolKerekesErika.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (462kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Kerekes Erika Beáta
Idegen nyelvű cím: Effect of essential oils and their major components on biofilm formation of food-spoilage microbes and on the cell to cell communication
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Krisch Judit
egyetemi docens, PhD, SZTE MK Élelmiszermérnöki Intézet
1002919
Vágvölgyi Csaba
tanszékvezető egyetemi tanár, DSc, SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék
10008845
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 2017. november 20.
EPrint azonosító (ID): 4074
A mű MTMT azonosítója: 3349071
doi: https://doi.org/10.14232/phd.4074
A feltöltés ideje: 2017. szept. 26. 08:30
Utolsó módosítás: 2020. máj. 28. 11:25
Raktári szám: B 6307
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4074
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet