Kerekes Erika Beáta
Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2017)
(Kéziratban)
Előnézet |
PDF
(disszertáció)
Download (4MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
(tézisfüzet)
Download (454kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
(tézisfüzet)
Download (462kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Kerekes Erika Beáta |
Idegen nyelvű cím: | Effect of essential oils and their major components on biofilm formation of food-spoilage microbes and on the cell to cell communication |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Krisch Judit egyetemi docens, PhD, SZTE MK Élelmiszermérnöki Intézet 1002919 Vágvölgyi Csaba tanszékvezető egyetemi tanár, DSc, SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék 10008845 |
Szakterület: | 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok |
Doktori iskola: | Biológia Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Biológiai tudományok |
Nyelv: | magyar |
Védés dátuma: | 2017. november 20. |
EPrint azonosító (ID): | 4074 |
A mű MTMT azonosítója: | 3349071 |
doi: | https://doi.org/10.14232/phd.4074 |
A feltöltés ideje: | 2017. szept. 26. 08:30 |
Utolsó módosítás: | 2020. máj. 28. 11:25 |
Raktári szám: | B 6307 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4074 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |