Huminsavak antioxidáns tulajdonságai

Csicsor Attila
Huminsavak antioxidáns tulajdonságai.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2025)

[thumbnail of Csicsor Attila Huminsavak antioxidáns tulajdonságai PhD disszertáció.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (3MB) | Előnézet
[thumbnail of Tézisfüzet Csicsor Attila v2.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (358kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Csicsor Attila
Magyar cím: Huminsavak antioxidáns tulajdonságai
Idegen nyelvű cím: Antioxidant properties of humic acids
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Tombácz Etelka
tudományos tanácsadó, oktató, DSc, PE, SZTE
10008063
Szakácsné Földényi Rita
egyetemi oktató, PhD habil, PE
10002829
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.04. Kolloidkémia
Doktori iskola: Környezettudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Környezettudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 2025
Kulcsszavak: huminsav, fulvosav, himatomelánsav, humuszanyag, humuszanyagok, huminsavak, antioxidáns, DPPH, CUPRAC, ESR, TPC, ORAC
EPrint azonosító (ID): 12282
A feltöltés ideje: 2024. aug. 28. 11:07
Utolsó módosítás: 2025. feb. 19. 14:17
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12282
Védés állapota: nem védett (Nem idézhető amíg nem kap DOI számot.)

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet