Csicsor Attila
Huminsavak antioxidáns tulajdonságai.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2025)
Előnézet |
PDF
(disszertáció)
Download (3MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
(tézisfüzet)
Download (358kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Csicsor Attila |
Magyar cím: | Huminsavak antioxidáns tulajdonságai |
Idegen nyelvű cím: | Antioxidant properties of humic acids |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Tombácz Etelka tudományos tanácsadó, oktató, DSc, PE, SZTE 10008063 Szakácsné Földényi Rita egyetemi oktató, PhD habil, PE 10002829 |
Szakterület: | 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.04. Kolloidkémia |
Doktori iskola: | Környezettudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Környezettudományok |
Nyelv: | magyar |
Védés dátuma: | 2025 |
Kulcsszavak: | huminsav, fulvosav, himatomelánsav, humuszanyag, humuszanyagok, huminsavak, antioxidáns, DPPH, CUPRAC, ESR, TPC, ORAC |
EPrint azonosító (ID): | 12282 |
A feltöltés ideje: | 2024. aug. 28. 11:07 |
Utolsó módosítás: | 2025. feb. 19. 14:17 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12282 |
Védés állapota: | nem védett (Nem idézhető amíg nem kap DOI számot.) |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |