Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts

Kimani Bernard Gitura
Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2023)

[thumbnail of Ph.D. Dissertation_Bernard Gitura Kimani.pdf] PDF (disszertáció)
Download (2MB)
[thumbnail of Ph.D. Thesis booklet_Bernard Gitura Kimani.pdf] PDF (tézisfüzet)
Download (211kB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Kimani Bernard Gitura
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Takó Miklós
adjunktus, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI
10029090
Bencsik-Kerekes Erika Beáta
tudományos munkatárs, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI
10037507
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia > 01.06.01.01. Mikrobiológia
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 2023. november 21.
EPrint azonosító (ID): 11825
A feltöltés ideje: 2023. júl. 24. 14:15
Utolsó módosítás: 2024. jan. 23. 10:55
Raktári szám: B 7267
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11825
Védés állapota: nem védett (Nem idézhető amíg nem kap DOI számot.)

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet