Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts

Kimani Bernard Gitura
Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2023)

[thumbnail of Ph.D. Dissertation_Bernard Gitura Kimani.pdf] PDF (disszertáció)
Download (2MB)
[thumbnail of Ph.D. Thesis booklet_Bernard Gitura Kimani.pdf] PDF (tézisfüzet)
Download (211kB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Kimani Bernard Gitura
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Takó Miklós
adjunktus, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI
10029090
Bencsik-Kerekes Erika Beáta
tudományos munkatárs, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI
10037507
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia > 01.06.01.01. Mikrobiológia
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 2023. november 21.
EPrint azonosító (ID): 11825
A mű MTMT azonosítója: 34073847
doi: https://doi.org/10.14232/phd.11825
A feltöltés ideje: 2023. júl. 24. 14:15
Utolsó módosítás: 2024. júl. 08. 14:28
Raktári szám: B 7267
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11825
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Year
márc 20244
ápr 20242
máj 20244
jún 20244
júl 20243
aug 202410
szept 20246
okt 20243
nov 20243
dec 202412
jan 20253
feb 20254
márc 20251