Kimani Bernard Gitura
Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2023)
PDF
(disszertáció)
Download (2MB) |
|
PDF
(tézisfüzet)
Download (211kB) |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Kimani Bernard Gitura |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Takó Miklós adjunktus, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI 10029090 Bencsik-Kerekes Erika Beáta tudományos munkatárs, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI 10037507 |
Szakterület: | 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia > 01.06.01.01. Mikrobiológia |
Doktori iskola: | Biológia Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Biológiai tudományok |
Nyelv: | angol |
Védés dátuma: | 2023. november 21. |
EPrint azonosító (ID): | 11825 |
A mű MTMT azonosítója: | 34073847 |
doi: | https://doi.org/10.14232/phd.11825 |
A feltöltés ideje: | 2023. júl. 24. 14:15 |
Utolsó módosítás: | 2024. júl. 08. 14:28 |
Raktári szám: | B 7267 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11825 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |