Shetty Prateek
A sweet and sour relationship: Algal-bacterial interactions and the interplay of carbohydrate accumulation and fermentation on biohydrogen production.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2022)
Mű típusa: |
Disszertáció
(Doktori értekezés)
|
Publikációban használt név: |
Shetty Prateek |
Témavezető(k): |
Maróti Gergely Növénybiológiai Intézet SZBK 10003187 |
Szakterület: |
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.15. Ökológia > 01.06.15.03. Hulladékkezelés > 01.06.15.03.11. Szennyvízkezelés 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.17. Biológia (elméleti, matematikai, hőbiológia, kriobiológia, biológiai ritmus), evolúciós biológia > 01.06.17.01. Számítási biológia 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.17. Biológia (elméleti, matematikai, hőbiológia, kriobiológia, biológiai ritmus), evolúciós biológia > 01.06.17.08. Bioinformatika 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia > 01.06.01.01. Mikrobiológia 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia > 01.06.01.20. Szimbiózis |
Doktori iskola: |
Biológia Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: |
Természettudományok > Biológiai tudományok |
Nyelv: |
angol |
Védés dátuma: |
2022. november 21. |
EPrint azonosító (ID): |
11460 |
A mű MTMT azonosítója: |
34110333 |
doi: |
https://doi.org/10.14232/phd.11460 |
A feltöltés ideje: |
2022. szept. 08. 14:20 |
Utolsó módosítás: |
2023. aug. 25. 09:33 |
Raktári szám: |
B 7108 |
URI: |
https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11460 |
Védés állapota:
|
védett
|
Actions (login required)
|
Tétel nézet |