A sweet and sour relationship: Algal-bacterial interactions and the interplay of carbohydrate accumulation and fermentation on biohydrogen production

Shetty Prateek
A sweet and sour relationship: Algal-bacterial interactions and the interplay of carbohydrate accumulation and fermentation on biohydrogen production.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2022)

[thumbnail of shetty_20220908_dissertation.pdf] PDF (disszertáció)
Download (5MB)
[thumbnail of shetty_20220908_booklet.pdf] PDF (tézisfüzet)
Download (512kB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Shetty Prateek
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Maróti Gergely
Növénybiológiai Intézet SZBK
10003187
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.15. Ökológia > 01.06.15.03. Hulladékkezelés > 01.06.15.03.11. Szennyvízkezelés
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.17. Biológia (elméleti, matematikai, hőbiológia, kriobiológia, biológiai ritmus), evolúciós biológia > 01.06.17.01. Számítási biológia
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.17. Biológia (elméleti, matematikai, hőbiológia, kriobiológia, biológiai ritmus), evolúciós biológia > 01.06.17.08. Bioinformatika
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia > 01.06.01.01. Mikrobiológia
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.01. Sejtbiológia, mikrobiológia > 01.06.01.20. Szimbiózis
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 2022. november 21.
EPrint azonosító (ID): 11460
A mű MTMT azonosítója: 34110333
doi: https://doi.org/10.14232/phd.11460
A feltöltés ideje: 2022. szept. 08. 14:20
Utolsó módosítás: 2023. aug. 25. 09:33
Raktári szám: B 7108
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11460
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet