Zambrano Carrillo Carolina Lorena
Production of bioactive phenolic compounds from fruit residues by solid-state fermentation and carbohydrase treatment.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2020)
(Kéziratban)
Előnézet |
Szöveg
(Disszertáció)
Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
(Tézisfüzet)
Download (198kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Publikációban használt név: | Zambrano Carrillo Carolina Lorena |
| Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Krisch Judit associate professor, PhD, Élelmiszermérnöki Intézet SZTE / MK 10029192 Takó Miklós assistant professor, PhD, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI 10029090 |
| Szakterület: | 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok |
| Doktori iskola: | Biológia Doktori Iskola |
| Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Biológiai tudományok |
| Nyelv: | angol |
| Védés dátuma: | 2020. július 10. |
| EPrint azonosító (ID): | 10337 |
| A mű MTMT azonosítója: | 30925746 |
| doi: | https://doi.org/10.14232/phd.10337 |
| A feltöltés ideje: | 2019. nov. 22. 11:57 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:47 |
| Raktári szám: | B 6652 |
| URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10337 |
| Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

