Kerekes, Erika Beáta
Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára.
[Thesis]
(Unpublished)
|
PDF
(disszertáció)
Download (4MB) | Preview |
|
|
PDF
(tézis)
Download (454kB) | Preview |
|
|
PDF
(tézis)
Download (462kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Creators: | Kerekes, Erika Beáta |
Title of the thesis in foreign language: | Effect of essential oils and their major components on biofilm formation of food-spoilage microbes and on the cell to cell communication |
Divisions: | Doctoral School of Biology |
Discipline label: | Natural Sciences > Biology |
Defence date label: | 2017. November 20. |
Item ID: | 4074 |
MTMT id: | 3349071 |
doi: | https://doi.org/10.14232/phd.4074 |
Date Deposited: | 2017. Sep . 26. 08:30 |
Last Modified: | 2020. May . 28. 11:25 |
Depository no.: | B 6307 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4074 |
Defence/Citable status: | Defended. |
Actions (login required)
![]() |
View Item |