Élelmiszeriparban használható illóolajok fertőtlenítő és antimikrobiális hatásának vizsgálata

Vidács Anita
Élelmiszeriparban használható illóolajok fertőtlenítő és antimikrobiális hatásának vizsgálata.
[Thesis] (Unpublished)

[thumbnail of Élelmiszeriparban használható illóolajok fertőtlenítő Vidács Anita doktori.pdf]
Preview
PDF (disszertáció)
Download (3MB) | Preview
[thumbnail of Tézis füzet HU.pdf]
Preview
PDF (tézis)
Download (473kB) | Preview
[thumbnail of Vidács Tézis füzet ENG.pdf]
Preview
PDF (tézis)
Download (453kB) | Preview
Item Type: Thesis (Doktori értekezés)
Creators: Vidács Anita
Title of the thesis in foreign language: Investigation of the disinfectant and antimicrobial action of essential oils suitable for food industrial application
Divisions: Doctoral School of Biology
Tudományterület / tudományág: Natural Sciences > Biology
Nyelv: Hungarian
Date: 2018. May 22.
Item ID: 9749
A mű MTMT azonosítója: 3402604
doi: https://doi.org/10.14232/phd.9749
Date Deposited: 2018. Apr. 16. 09:11
Last Modified: 2020. Jun. 16. 09:44
Depository no.: B 6365
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9749
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item