A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során

Huszka Tibor
A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során.
Earlier doctoral dissertations, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1968) (Unpublished)

[thumbnail of 1968_huszka_tibor.pdf] PDF (thesis)
Download (63MB)
Item Type: Thesis (Earlier doctoral dissertations)
Creators: Huszka Tibor
Supervisor(s):
Supervisor
Position, academic title, institution
MTMT author ID
Széll Tamás
kandidátus
UNSPECIFIED
Subjects: 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry
Divisions: Earlier doctoral dissertations
Discipline: Natural Sciences > Chemistry
Language: Hungarian
Date: 1968
Additional Information: Diss. ; Terjedelem: 132, [2] lev.
Uncontrolled Keywords: Élelmiszertudományok
Item ID: 9083
Date Deposited: 2024. Jan. 24. 10:56
Last Modified: 2024. Jan. 24. 10:56
Depository no.: B 222
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9083
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year