A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során

Huszka Tibor
A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1968) (Kéziratban)

[thumbnail of 1968_huszka_tibor.pdf] PDF (disszertáció)
Download (63MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Huszka Tibor
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Széll Tamás
kandidátus
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1968
Megjegyzések: Diss. ; Terjedelem: 132, [2] lev.
Kulcsszavak: Élelmiszertudományok
EPrint azonosító (ID): 9083
A feltöltés ideje: 2024. jan. 24. 10:56
Utolsó módosítás: 2024. jan. 24. 10:56
Raktári szám: B 222
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9083
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet