Huszka Tibor
A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során.
Earlier doctoral dissertations, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1968)
(Unpublished)
![]() |
PDF
(thesis)
Download (63MB) |
Item Type: | Thesis (Earlier doctoral dissertations) |
---|---|
Creators: | Huszka Tibor |
Supervisor(s): | Supervisor Position, academic title, institution MTMT author ID Széll Tamás kandidátus UNSPECIFIED |
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry |
Divisions: | Earlier doctoral dissertations |
Discipline: | Natural Sciences > Chemistry |
Language: | Hungarian |
Date: | 1968 |
Additional Information: | Diss. ; Terjedelem: 132, [2] lev. |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszertudományok |
Item ID: | 9083 |
Date Deposited: | 2024. Jan. 24. 10:56 |
Last Modified: | 2024. Jan. 24. 10:56 |
Depository no.: | B 222 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9083 |
Defence/Citable status: | Defended. |
Actions (login required)
![]() |
View Item |