Huszka Tibor
A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1968)
(Kéziratban)
PDF
(disszertáció)
Download (63MB) |
Mű típusa: | Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Huszka Tibor |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Széll Tamás kandidátus NEM RÉSZLETEZETT |
Szakterület: | 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia |
Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Kémiai tudományok |
Nyelv: | magyar |
Védés dátuma: | 1968 |
Megjegyzések: | Diss. ; Terjedelem: 132, [2] lev. |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudományok |
EPrint azonosító (ID): | 9083 |
A feltöltés ideje: | 2024. jan. 24. 10:56 |
Utolsó módosítás: | 2024. jan. 24. 10:56 |
Raktári szám: | B 222 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9083 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |