A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során

Huszka Tibor
A technológiai folyamat szabályozottságának és optimalizálásának vizsgálata a fűszerpaprika őrlemények előállítása során.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1968) (Kéziratban)

[thumbnail of 1968_huszka_tibor.pdf] PDF (disszertáció)
Download (63MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Huszka Tibor
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Széll Tamás
kandidátus
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1968
Megjegyzések: Diss. ; Terjedelem: 132, [2] lev.
Kulcsszavak: Élelmiszertudományok
EPrint azonosító (ID): 9083
A feltöltés ideje: 2024. jan. 24. 10:56
Utolsó módosítás: 2024. jan. 24. 10:56
Raktári szám: B 222
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9083
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Year
ápr 20240
máj 20240
jún 20240
júl 20240
aug 20240
szept 20240
okt 20241
nov 20240
dec 20240
jan 20251
feb 20250
márc 20250
ápr 20250