Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére

Cseh Ferenc
Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére.
[Thesis] (Unpublished)

[thumbnail of 1986_cseh_ferenc.pdf] PDF (disszertáció)
Download (56MB)
Item Type: Thesis (Régi típusú doktori értekezés)
Creators: Cseh Ferenc
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
Divisions: Earlier doctoral dissertations
Tudományterület / tudományág: Natural Sciences > Chemistry
Nyelv: Hungarian
Date: 1986
Additional Information: Diss. ; Terjedelem: [3], 152 lev.
Uncontrolled Keywords: Kémia
Item ID: 6092
Date Deposited: 2022. Jun. 20. 14:51
Last Modified: 2022. Jun. 20. 14:51
Depository no.: B 2646
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6092
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item