Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére

Cseh Ferenc
Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1986) (Kéziratban)

[thumbnail of 1986_cseh_ferenc.pdf] PDF (disszertáció)
Download (56MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Cseh Ferenc
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Selmeci György
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Nové László
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1986
Megjegyzések: Diss. ; Terjedelem: [3], 152 lev.
Kulcsszavak: Kémia
EPrint azonosító (ID): 6092
A feltöltés ideje: 2022. jún. 20. 14:51
Utolsó módosítás: 2022. jún. 20. 14:51
Raktári szám: B 2646
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6092
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben