A növényi és állati eredetű élelmiszerek nitráttartalmának spektroszkópiás meghatározása, a nitrát ion akkumulációjának okai, növényi eredetű táplálékok nitráttartalma Győr-Sopron és Fejér megyében

Uresch Ferenc
A növényi és állati eredetű élelmiszerek nitráttartalmának spektroszkópiás meghatározása, a nitrát ion akkumulációjának okai, növényi eredetű táplálékok nitráttartalma Győr-Sopron és Fejér megyében.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1986) (Kéziratban)

[thumbnail of 1986_uresch_ferenc.pdf] PDF (disszertáció)
Download (18MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Uresch Ferenc
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
nincs megadva
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1986
Megjegyzések: Diss. ; Terjedelem: [3], 37 lev.
EPrint azonosító (ID): 6006
A feltöltés ideje: 2022. jún. 21. 15:55
Utolsó módosítás: 2022. jún. 21. 15:55
Raktári szám: B 2730
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6006
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet