Uresch Ferenc
A növényi és állati eredetű élelmiszerek nitráttartalmának spektroszkópiás meghatározása, a nitrát ion akkumulációjának okai, növényi eredetű táplálékok nitráttartalma Győr-Sopron és Fejér megyében.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1986)
(Kéziratban)
|
Szöveg
(Disszertáció)
Download (18MB) |
| Mű típusa: | Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés) |
|---|---|
| Publikációban használt név: | Uresch Ferenc |
| Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító nincs megadva NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
| Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
| Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Kémiai tudományok |
| Nyelv: | magyar |
| Védés dátuma: | 1986 |
| Megjegyzések: | Diss. ; Terjedelem: [3], 37 lev. |
| EPrint azonosító (ID): | 6006 |
| A feltöltés ideje: | 2022. jún. 21. 15:55 |
| Utolsó módosítás: | 2022. jún. 21. 15:55 |
| Raktári szám: | B 2730 |
| URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6006 |
| Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

