A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel

Berger Ferenc
A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1989) (Kéziratban)

[thumbnail of 1989_berger_ferenc.pdf] PDF (disszertáció)
Download (16MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Berger Ferenc
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
nincs megadva
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1989
Megjegyzések: Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: [2], 169 lev.
Kulcsszavak: Kémia
EPrint azonosító (ID): 5813
A feltöltés ideje: 2022. jún. 13. 09:08
Utolsó módosítás: 2022. jún. 13. 09:08
Raktári szám: B 2921
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Year
ápr 20240
máj 20242
jún 20242
júl 20241
aug 20240
szept 20240
okt 20241
nov 20240
dec 20241
jan 20254
feb 20252
márc 20252
ápr 20250