Bessar Badiaa Abd El-Rahman
Effect of food technological processing on residue of some pesticides in some plant foods.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1992)
(Kéziratban)
|
Szöveg
(Disszertáció)
Download (14MB) |
|
|
Szöveg
(Tézisfüzet)
Download (342kB) |
| Mű típusa: | Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés) |
|---|---|
| Publikációban használt név: | Bessar Badiaa Abd El-Rahman |
| Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Szabó András S. Food Chemistry and Nutrition Dept., Horticulture and Food Industry Univ. NEM RÉSZLETEZETT |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
| Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
| Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Kémiai tudományok |
| Nyelv: | angol |
| Védés dátuma: | 1992 |
| Megjegyzések: | PhD ; Terjedelem: [10], 113, 11, 22 lev. |
| Kulcsszavak: | Kémia |
| EPrint azonosító (ID): | 5613 |
| A feltöltés ideje: | 2022. máj. 04. 08:26 |
| Utolsó módosítás: | 2022. máj. 04. 08:26 |
| Raktári szám: | B 3113 |
| URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5613 |
| Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

