Effect of food technological processing on residue of some pesticides in some plant foods

Bessar Badiaa Abd El-Rahman
Effect of food technological processing on residue of some pesticides in some plant foods.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1992) (Kéziratban)

[thumbnail of 1992_badiaa_abd_el-rahman_bessar.pdf] PDF (disszertáció)
Download (14MB)
[thumbnail of 1992_badiaa_abd_el-rahman_bessar_tezis.pdf] PDF (tézisfüzet)
Download (342kB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Bessar Badiaa Abd El-Rahman
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Szabó András S.
Food Chemistry and Nutrition Dept., Horticulture and Food Industry Univ.
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 1992
Megjegyzések: PhD ; Terjedelem: [10], 113, 11, 22 lev.
Kulcsszavak: Kémia
EPrint azonosító (ID): 5613
A feltöltés ideje: 2022. máj. 04. 08:26
Utolsó módosítás: 2022. máj. 04. 08:26
Raktári szám: B 3113
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5613
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet