Bessar Badiaa Abd El-Rahman
Effect of food technological processing on residue of some pesticides in some plant foods.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1992)
(Kéziratban)
PDF
(disszertáció)
Download (14MB) |
|
PDF
(tézisfüzet)
Download (342kB) |
Mű típusa: | Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Bessar Badiaa Abd El-Rahman |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Szabó András S. Food Chemistry and Nutrition Dept., Horticulture and Food Industry Univ. NEM RÉSZLETEZETT |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Kémiai tudományok |
Nyelv: | angol |
Védés dátuma: | 1992 |
Megjegyzések: | PhD ; Terjedelem: [10], 113, 11, 22 lev. |
Kulcsszavak: | Kémia |
EPrint azonosító (ID): | 5613 |
A feltöltés ideje: | 2022. máj. 04. 08:26 |
Utolsó módosítás: | 2022. máj. 04. 08:26 |
Raktári szám: | B 3113 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5613 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |