Műszeres és érzékszervi vizsgálatok egyes sajtok minőségkövetésében

Bara Tamásné Herczegh Ottilia
Műszeres és érzékszervi vizsgálatok egyes sajtok minőségkövetésében.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2002) (Kéziratban)

[thumbnail of 2002_bara_tamasne_herczeg_ottilia.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (19MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Bara Tamásné Herczegh Ottilia
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Örsi Ferenc
egyetemi tanár, a kémia tudományok doktora BMGE Biokémiai és Élelmiszertechnológiai Tanszék
10007411
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Kémia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 2002
Megjegyzések: PhD ; Terjedelem: [5], 81, [40] lev.
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia
EPrint azonosító (ID): 5392
A mű MTMT azonosítója: 31172078
A feltöltés ideje: 2020. feb. 12. 09:50
Utolsó módosítás: 2020. feb. 12. 10:25
Raktári szám: B 4402
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5392
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Year
márc 20241
ápr 20241
máj 20249
jún 20243
júl 20244
aug 20243
szept 20242
okt 20243
nov 20247
dec 20243
jan 20255
feb 20254
márc 20256