Bara Tamásné Herczegh Ottilia
Műszeres és érzékszervi vizsgálatok egyes sajtok minőségkövetésében.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2002)
(Kéziratban)
Előnézet |
Szöveg
(Disszertáció)
Download (19MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Publikációban használt név: | Bara Tamásné Herczegh Ottilia |
| Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Örsi Ferenc egyetemi tanár, a kémia tudományok doktora BMGE Biokémiai és Élelmiszertechnológiai Tanszék 10007411 |
| Szakterület: | 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
| Doktori iskola: | Kémia Doktori Iskola |
| Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Kémiai tudományok |
| Nyelv: | magyar |
| Védés dátuma: | 2002 |
| Megjegyzések: | PhD ; Terjedelem: [5], 81, [40] lev. |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia |
| EPrint azonosító (ID): | 5392 |
| A mű MTMT azonosítója: | 31172078 |
| A feltöltés ideje: | 2020. feb. 12. 09:50 |
| Utolsó módosítás: | 2020. feb. 12. 10:25 |
| Raktári szám: | B 4402 |
| URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5392 |
| Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

