A termolumineszcencia és az elektronspin-rezonancia módszer alkalmazása az élelmiszerek besugárzottságának vizsgálatára

Kiss László Iván
A termolumineszcencia és az elektronspin-rezonancia módszer alkalmazása az élelmiszerek besugárzottságának vizsgálatára.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1994) (Kéziratban)

[thumbnail of 1994_kiss_laszlo_ivan.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (32MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Kiss László Iván
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Kispéter József
kandidátus, tanszékvezető egyetemi docens
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.03. Fizikai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Fizika
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1994
Megjegyzések: Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: [2], 69 lev.
Kulcsszavak: Fizika
EPrint azonosító (ID): 4692
A feltöltés ideje: 2022. ápr. 22. 13:51
Utolsó módosítás: 2022. ápr. 22. 13:51
Raktári szám: B 3254
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4692
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet