A termolumineszcencia és az elektronspin-rezonancia módszer alkalmazása az élelmiszerek besugárzottságának vizsgálatára

Kiss László Iván
A termolumineszcencia és az elektronspin-rezonancia módszer alkalmazása az élelmiszerek besugárzottságának vizsgálatára.
[Thesis] (Unpublished)

[thumbnail of 1994_kiss_laszlo_ivan.pdf]
Preview
PDF (disszertáció)
Download (32MB) | Preview
Item Type: Thesis (Régi típusú doktori értekezés)
Creators: Kiss László Iván
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.03. Physical sciences
Divisions: Earlier doctoral dissertations
Tudományterület / tudományág: Natural Sciences > Physics
Nyelv: Hungarian
Date: 1994
Additional Information: Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: [2], 69 lev.
Uncontrolled Keywords: Fizika
Item ID: 4692
Date Deposited: 2022. Apr. 22. 13:51
Last Modified: 2022. Apr. 22. 13:51
Depository no.: B 3254
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4692
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item