Kiss László Iván
A termolumineszcencia és az elektronspin-rezonancia módszer alkalmazása az élelmiszerek besugárzottságának vizsgálatára.
[Thesis]
(Unpublished)
Preview |
PDF
(disszertáció)
Download (32MB) | Preview |
Item Type: | Thesis (Régi típusú doktori értekezés) |
---|---|
Creators: | Kiss László Iván |
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.03. Physical sciences |
Divisions: | Earlier doctoral dissertations |
Tudományterület / tudományág: | Natural Sciences > Physics |
Nyelv: | Hungarian |
Date: | 1994 |
Additional Information: | Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: [2], 69 lev. |
Uncontrolled Keywords: | Fizika |
Item ID: | 4692 |
Date Deposited: | 2022. Apr. 22. 13:51 |
Last Modified: | 2022. Apr. 22. 13:51 |
Depository no.: | B 3254 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4692 |
Defence/Citable status: | Defended. |
Actions (login required)
![]() |
View Item |