Antioxidant function of tocopherol, ascorbic acid and carotenoids in food and model systems

Hebshi Emhemmed A.
Antioxidant function of tocopherol, ascorbic acid and carotenoids in food and model systems.
Doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1997) (Kéziratban)

[thumbnail of 1997_emhemmed_a_hebshi.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (66MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Hebshi Emhemmed A.
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Biacs Peter A.
Central Food Reasech Institute Budapest
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 1997
Megjegyzések: Thesis for Candidate (Ph.D) Degree ; Terjedelem: [5], 104, [78] lev.
Kulcsszavak: Kémia
EPrint azonosító (ID): 4385
A feltöltés ideje: 2022. márc. 25. 10:24
Utolsó módosítás: 2022. márc. 25. 10:24
Raktári szám: B 3532
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4385
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben