Vidács Anita
Élelmiszeriparban használható illóolajok fertőtlenítő és antimikrobiális hatásának vizsgálata.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2018)
(Kéziratban)
Előnézet |
PDF
(disszertáció)
Download (3MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
(tézisfüzet)
Download (473kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
(tézisfüzet)
Download (453kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Vidács Anita |
Idegen nyelvű cím: | Investigation of the disinfectant and antimicrobial action of essential oils suitable for food industrial application |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Krisch Judit egyetemi docens, PhD, SZTE MK Élelmiszermérnöki Intézet 10029192 Vágvölgyi Csaba tanszékvezető egyetemi tanár, DSc, SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék 10008845 |
Szakterület: | 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok |
Doktori iskola: | Biológia Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Biológiai tudományok |
Nyelv: | magyar |
Védés dátuma: | 2018. május 22. |
EPrint azonosító (ID): | 9749 |
A mű MTMT azonosítója: | 3402604 |
doi: | https://doi.org/10.14232/phd.9749 |
A feltöltés ideje: | 2018. ápr. 16. 09:11 |
Utolsó módosítás: | 2020. jún. 16. 09:44 |
Raktári szám: | B 6365 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9749 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |