Élelmiszeriparban használható illóolajok fertőtlenítő és antimikrobiális hatásának vizsgálata

Vidács Anita
Élelmiszeriparban használható illóolajok fertőtlenítő és antimikrobiális hatásának vizsgálata.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2018) (Kéziratban)

[thumbnail of Élelmiszeriparban használható illóolajok fertőtlenítő Vidács Anita doktori.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (3MB) | Előnézet
[thumbnail of Tézis füzet HU.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (473kB) | Előnézet
[thumbnail of Vidács Tézis füzet ENG.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (453kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Vidács Anita
Idegen nyelvű cím: Investigation of the disinfectant and antimicrobial action of essential oils suitable for food industrial application
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Krisch Judit
egyetemi docens, PhD, SZTE MK Élelmiszermérnöki Intézet
10029192
Vágvölgyi Csaba
tanszékvezető egyetemi tanár, DSc, SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék
10008845
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 2018. május 22.
EPrint azonosító (ID): 9749
A mű MTMT azonosítója: 3402604
doi: https://doi.org/10.14232/phd.9749
A feltöltés ideje: 2018. ápr. 16. 09:11
Utolsó módosítás: 2020. jún. 16. 09:44
Raktári szám: B 6365
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9749
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben