Hőmérséklet hatása a fehérjék fluoreszcenciájára

Bajusz Tamásné Kabók Katalin
Hőmérséklet hatása a fehérjék fluoreszcenciájára.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1974) (Kéziratban)

[thumbnail of 1974_bajusz_tamasne.pdf] PDF (disszertáció)
Download (5MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Bajusz Tamásné Kabók Katalin
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Várkonyi Zoltán
egyetemi adjunktus
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.06. Biofizika
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1974
Megjegyzések: Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: 83, [6] lev.
Kulcsszavak: Biofizika
EPrint azonosító (ID): 8254
A feltöltés ideje: 2022. nov. 21. 14:09
Utolsó módosítás: 2022. nov. 21. 14:09
Raktári szám: B 1023
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/8254
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet