A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel

Berger Ferenc
A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1989) (Kéziratban)

[thumbnail of 1989_berger_ferenc.pdf] PDF (disszertáció)
Download (16MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Berger Ferenc
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
nincs megadva
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1989
Megjegyzések: Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: [2], 169 lev.
Kulcsszavak: Kémia
EPrint azonosító (ID): 5813
A feltöltés ideje: 2022. jún. 13. 09:08
Utolsó módosítás: 2022. jún. 13. 09:08
Raktári szám: B 2921
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet