Infravörös sugárzás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata élelmiszeripari termékek szárításánál

Sárosi Herbert
Infravörös sugárzás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata élelmiszeripari termékek szárításánál.
Earlier doctoral dissertations, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1968) (Unpublished)

[thumbnail of 1968_sarosi_herbert.pdf] PDF (thesis)
Download (35MB)
Item Type: Thesis (Earlier doctoral dissertations)
Creators: Sárosi Herbert
Supervisor(s):
Supervisor
Position, academic title, institution
MTMT author ID
Széll Tamás
egyetemi docens
UNSPECIFIED
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
Divisions: Earlier doctoral dissertations
Discipline: Natural Sciences > Chemistry
Language: Hungarian
Date: 1968
Additional Information: Diss. ; Terjedelem: 66, [1] lev. 29 ábr., 38 t., 2 mell.
Uncontrolled Keywords: Kémia
Item ID: 8813
Date Deposited: 2024. Jan. 30. 13:08
Last Modified: 2024. Jan. 30. 13:08
Depository no.: B 487
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/8813
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year