Infravörös sugárzás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata élelmiszeripari termékek szárításánál

Sárosi Herbert
Infravörös sugárzás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata élelmiszeripari termékek szárításánál.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1968) (Kéziratban)

[thumbnail of 1968_sarosi_herbert.pdf] PDF (disszertáció)
Download (35MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Sárosi Herbert
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Széll Tamás
egyetemi docens
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1968
Megjegyzések: Diss. ; Terjedelem: 66, [1] lev. 29 ábr., 38 t., 2 mell.
Kulcsszavak: Kémia
EPrint azonosító (ID): 8813
A feltöltés ideje: 2024. jan. 30. 13:08
Utolsó módosítás: 2024. jan. 30. 13:08
Raktári szám: B 487
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/8813
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet