Minőségmutató kialakítása élelmiszerek minőségének komplex mérésére

Takó Éva
Minőségmutató kialakítása élelmiszerek minőségének komplex mérésére.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1984) (Kéziratban)

[thumbnail of 1984_tako_eva.pdf] PDF (disszertáció)
Download (46MB)
Mű típusa: Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés)
Publikációban használt név: Takó Éva
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
nincs megadva
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szakterület: 04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.04. Mezőgazdasági biotechnológia
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Agrártudományok > Élelmiszertudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 1984
Megjegyzések: Diss. ; Terjedelem: [47], 6, [4] lev. 23 t.
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia
EPrint azonosító (ID): 6369
A feltöltés ideje: 2022. júl. 07. 09:06
Utolsó módosítás: 2022. júl. 07. 09:06
Raktári szám: B 2378
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6369
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet