Takó Éva
Minőségmutató kialakítása élelmiszerek minőségének komplex mérésére.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1984)
(Kéziratban)
![]() |
PDF
(disszertáció)
Download (46MB) |
Mű típusa: | Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Takó Éva |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító nincs megadva NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT |
Szakterület: | 04. Mezőgazdaság-tudományok 04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.04. Mezőgazdasági biotechnológia |
Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
Tudományterület / tudományág: | Agrártudományok > Élelmiszertudományok |
Nyelv: | magyar |
Védés dátuma: | 1984 |
Megjegyzések: | Diss. ; Terjedelem: [47], 6, [4] lev. 23 t. |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia |
EPrint azonosító (ID): | 6369 |
A feltöltés ideje: | 2022. júl. 07. 09:06 |
Utolsó módosítás: | 2022. júl. 07. 09:06 |
Raktári szám: | B 2378 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6369 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |