Salgó András
A közeli infravörös spektroszkópiai módszerek egyes élelmiszeranalitikai és technológiai alkalmazásai.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2003)
(Kéziratban)
|
Szöveg
(Kapcsolódó saját publikációk)
Restricted to Csak az archívum karbantartója Download (113MB) |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Publikációban használt név: | Salgó András |
| Szakterület: | 01. Természettudományok |
| Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
| Tudományterület / tudományág: | Természettudományok |
| Nyelv: | magyar, angol |
| Védés dátuma: | 2003 |
| Megjegyzések: | Akadémiai doktori értekezés |
| Kulcsszavak: | Biokémia |
| EPrint azonosító (ID): | 5017 |
| A feltöltés ideje: | 2022. jan. 12. 14:33 |
| Utolsó módosítás: | 2022. márc. 09. 13:42 |
| Raktári szám: | B 4021 |
| URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5017 |
| Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitórium letöltési statisztika
Repozitórium letöltési statisztika