Redox control of metabolism in wheat

Asghar Muhammad Ahsan
Redox control of metabolism in wheat.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2023)

[thumbnail of Ph.D. Dissertation-MAA-17-04-2023.pdf] PDF (disszertáció)
Download (2MB)
[thumbnail of Thesis_booklet-17-04-2023.pdf] PDF (tézisfüzet)
Download (596kB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Asghar Muhammad Ahsan
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Gábor Kocsy
Scientific Consultant, Agricultural Institute, ATK, Martonvásár, Hungary
10001497
Jolán Csiszár
Associate Professor, Növénybiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI
10026172
Szakterület: 04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat > 04.01.03. Mezőgazdaság > 04.01.03.01. Mezőgazdasági növénytermesztés, talajbiológia és talajművelés, alkalmazott növénybiológia
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat > 04.01.06. Mezőgazdasági üzemtan > 04.01.06.01. Növények növekedése
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat > 04.01.06. Mezőgazdasági üzemtan > 04.01.06.06. Agroökológia
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 2023. május 30.
EPrint azonosító (ID): 11706
A mű MTMT azonosítója: 34109866
doi: https://doi.org/10.14232/phd.11706
A feltöltés ideje: 2023. ápr. 17. 11:46
Utolsó módosítás: 2023. aug. 24. 15:40
Raktári szám: B 7222
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11706
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet