Comparison of the effect of granulation and drying techniques on the quality of a pharmaceutical product with a high active ingredient content

Hegedűs Ágota
Comparison of the effect of granulation and drying techniques on the quality of a pharmaceutical product with a high active ingredient content.
[Thesis] (Unpublished)

[thumbnail of 2007_hegedus_agota.pdf]
Preview
PDF (disszertáció)
Download (7MB) | Preview
[thumbnail of TEZISEK_ANGOL4.pdf]
Preview
PDF (tézis)
Download (179kB)
[thumbnail of TEZISEK_MAGYAR4.pdf]
Preview
PDF (tézis)
Download (175kB)
[thumbnail of 2007_hegedus_agota_publikaciok.pdf] PDF (related own publications)
Restricted to Repository staff only

Download (6MB)
Item Type: Thesis (Doktori értekezés)
Creators: Hegedűs Ágota
Magyar cím: Granulálási és szárítási technikák összehasonlítása egy nagy hatóanyagtartalmú termék tulajdonságain keresztül
Divisions: Doctoral School of Pharmaceutical Sciences
Tudományterület / tudományág: Medicine > Pharmacy
Nyelv: English
Date: 2008. February 08.
Item ID: 927
Date Deposited: 2011. Jun. 17. 11:46
Last Modified: 2020. Jan. 03. 09:42
Depository no.: B 4416
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/927
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item