Comparison of the effect of granulation and drying techniques on the quality of a pharmaceutical product with a high active ingredient content

Hegedűs Ágota
Comparison of the effect of granulation and drying techniques on the quality of a pharmaceutical product with a high active ingredient content.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2008) (Kéziratban)

[thumbnail of 2007_hegedus_agota.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (7MB) | Előnézet
[thumbnail of TEZISEK_ANGOL4.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (179kB)
[thumbnail of TEZISEK_MAGYAR4.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (175kB)
[thumbnail of 2007_hegedus_agota_publikaciok.pdf] PDF (kapcsolódó saját publikációk)
Restricted to Csak az archívum karbantartója

Download (6MB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Hegedűs Ágota
Magyar cím: Granulálási és szárítási technikák összehasonlítása egy nagy hatóanyagtartalmú termék tulajdonságain keresztül
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Hódi Klára
egyetemi tanár, MTA doktora, SZTE GYTK Gyógyszertechnológiai Intézet
10004685
Szakterület: 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.01. Általános orvostudomány > 03.01.06. Farmakológia és gyógyszerészet
Doktori iskola: Gyógyszertudományok Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Orvostudományok > Gyógyszerészeti tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 2008. február 08.
EPrint azonosító (ID): 927
A feltöltés ideje: 2011. jún. 17. 11:46
Utolsó módosítás: 2020. jan. 03. 09:42
Raktári szám: B 4416
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/927
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet