A közeli infravörös spektroszkópiai módszerek egyes élelmiszeranalitikai és technológiai alkalmazásai

Salgó András
A közeli infravörös spektroszkópiai módszerek egyes élelmiszeranalitikai és technológiai alkalmazásai.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2003) (Kéziratban)

[thumbnail of 2003_salgo_andras_publikaciok.pdf] PDF (kapcsolódó saját publikációk)
Restricted to Csak az archívum karbantartója

Download (113MB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Salgó András
Szakterület: 01. Természettudományok
Doktori iskola: Régi típusú doktori képzés
Tudományterület / tudományág: Természettudományok
Nyelv: magyar, angol
Védés dátuma: 2003
Megjegyzések: Akadémiai doktori értekezés
Kulcsszavak: Biokémia
EPrint azonosító (ID): 5017
A feltöltés ideje: 2022. jan. 12. 14:33
Utolsó módosítás: 2022. márc. 09. 13:42
Raktári szám: B 4021
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5017
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben