Production of bioactive phenolic compounds from fruit residues by solid-state fermentation and carbohydrase treatment

Zambrano Carrillo Carolina Lorena
Production of bioactive phenolic compounds from fruit residues by solid-state fermentation and carbohydrase treatment.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2020) (Kéziratban)

[thumbnail of Ph.D. Dissertation_Carolina Zambrano.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of Ph.D. Thesis booklet_Carolina Zambrano.pdf]
Előnézet
PDF (tézisfüzet)
Download (198kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Zambrano Carrillo Carolina Lorena
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Krisch Judit
associate professor, PhD, Élelmiszermérnöki Intézet SZTE / MK
10029192
Takó Miklós
assistant professor, PhD, Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI
10029090
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
Doktori iskola: Biológia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Biológiai tudományok
Nyelv: angol
Védés dátuma: 2020. július 10.
EPrint azonosító (ID): 10337
A mű MTMT azonosítója: 30925746
doi: https://doi.org/10.14232/phd.10337
A feltöltés ideje: 2019. nov. 22. 11:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:47
Raktári szám: B 6652
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10337
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet