Comparison of the effect of granulation and drying techniques on the quality of a pharmaceutical product with a high active ingredient content

Hegedűs Ágota
Comparison of the effect of granulation and drying techniques on the quality of a pharmaceutical product with a high active ingredient content.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem.
(2008)

[img]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (7MB)
[img]
Előnézet
PDF (tézis)
Download (179kB)
[img]
Előnézet
PDF (tézis)
Download (175kB)
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Gyógyszertudományok Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: orvostudományok > gyógyszerészeti tudományok
Témavezető(k):
Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Hódi Kláraegyetemi tanár, MTA doktor, SZTE GYTK Gyógyszertechnológiai Intézet klara.hodi@pharm.u-szeged.hu
EPrint azonosító (ID): 927
Publikációban használt név : Hegedűs Ágota
A feltöltés ideje: 2011. jún. 17. 11:46
Utolsó módosítás: 2014. okt. 01. 15:56
Egyebek (raktári szám): B 4416
URI: http://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/927
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben