Műszeres és érzékszervi vizsgálatok egyes sajtok minőségkövetésében

Bara Tamásné Herczegh Ottilia
Műszeres és érzékszervi vizsgálatok egyes sajtok minőségkövetésében.
Doktori értekezés, Szegedi Tudományegyetem (2000-).
(2002) (Kéziratban)

[thumbnail of 2002_bara_tamasne_herczeg_ottilia.pdf]
Előnézet
PDF (disszertáció)
Download (19MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Publikációban használt név: Bara Tamásné Herczegh Ottilia
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
MTMT szerző azonosító
Örsi Ferenc
egyetemi tanár, a kémia tudományok doktora BMGE Biokémiai és Élelmiszertechnológiai Tanszék
10007411
Szakterület: 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Doktori iskola: Kémia Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: Természettudományok > Kémiai tudományok
Nyelv: magyar
Védés dátuma: 2002
Megjegyzések: PhD ; Terjedelem: [5], 81, [40] lev.
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia
EPrint azonosító (ID): 5392
A mű MTMT azonosítója: 31172078
A feltöltés ideje: 2020. feb. 12. 09:50
Utolsó módosítás: 2020. feb. 12. 10:25
Raktári szám: B 4402
URI: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5392
Védés állapota: védett

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet