Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára

Kerekes Erika Beáta
Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára.
PhD, University of Szeged.
(2017)

[img]
Preview
PDF (disszertáció)
Download (4MB) | Preview
[img]
Preview
PDF (tézis)
Download (454kB) | Preview
[img]
Preview
PDF (tézis)
Download (462kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Creators: Kerekes Erika Beáta
Hungarian title label: Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára
Title of the thesis in foreign language: Effect of essential oils and their major components on biofilm formation of food-spoilage microbes and on the cell to cell communication
Divisions: Doctoral School of Biology
Discipline label: Natural Sciences > Biology
Defence date label: 2017. November 20.
Item ID: 4074
Identification Number: 3349071
doi: https://doi.org/10.14232/phd.4074
Date Deposited: 2017. Sep. 26. 08:30
Last Modified: 2018. Mar. 19. 14:10
Depository no.: B 6307
URI: http://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4074
Defence/Citable status: Defended.

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year